Ağustos itibari ile kamu kurumlarının yayınlanan ilanlarında çok sayıda kamu kurumu tarafından toplamda 71 ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı açıklanmış olup özellikle farklı illerde istihdam edilecek olan adaylar için ilanlara ilişkin bilgiler ve detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

44 Üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü

Kurum tarafından yapılacak olan alımda 1 aşçı istihdam edilecek olup Aşçı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak yemek hazırlamak, Tercihen Endüstri Meslek Liselerinin aşçılık bölümü mezunu olmak veya en az ilköğretim mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aşçılık Ustalık, Kalfalık Belgesine sahip olmak, Mesleğinde 1(bir) yıl deneyim sahibi olmak18 – 45 yaş aralığında olmak, Askerlikle ilişiği olmamak ve genel şartları sağlaması istemektedir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü

1 Aşçı yardımcısı için MEB Onaylı Aşçılık (USTALIK) Belgesine Sahip Olmak veya ilgili bölümden mezunolan eski hükümlü olmak, ilan tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamak ve genel alım şartlarını sağlamak gerekmektedir.

Ardahan Askeri Gazinosu Müdürlüğü

1 Aşçı yardımcısı için EB onaylı Aşçı Sertifikası veya Aşçı Yardımcısı sertifikasına sahip olmak ve genel alım şartlarını sağlamak gerekmektedir.

Mustafa Kemal Üniversitesi

5 Temizlik görevlisi için genel memur alım şartlarının yanında son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını doldurmamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak, kurulu raporuyla en az yüzde kırk (%40) oranında engelli olduğunu belgelendirmek,

15 temizlik görevlisi alımı için genel alım şartları, ayrıca Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını doldurmamış olmak, görevi yapmasına engel sağlık sorunununbulunmaması, en az ilkokul mezunu olmak, Hatay’da ikamet etmek şartları bulunmaktadır.

40 temizlik görevlisi için ise adaylar yukarıdaki alım şartlarını sağlamakla birlikteüniversite hastanesinde istihdam edilecektir.

Senir Belediye Başkanlığı

1 Temizlik görevlisi alımında genel alım şartları ve 18 ile 25 yaş arasında olma ile en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır.

Diğer Alımlar

Horasan Öğretmenevi 1 aşçı yardımcısı, Ayvacık Belediye Başkanlığı 1 beden işçisi ve 1 su arıza işçisi, Sulakyurt Belediye Başkanlığı 1 temizlik görevlisi alımı yapacaktır.

Başvurular için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx