Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz hafta yapmış oldu duyuruya göre bünyesindeki Devlet Tiyatroları Genel Müdürlükleri Merkez ve Taşra teşkilatına personel alımı için ilan yayımladılar. Söz konusu olan personel alımları farklı illerde yapılmak üzere farklı 3 kadrodan yer alıyor. Ayrıca İŞKUR üzerinden KPSS siz personel alımı yapılacak. Değerlendirmeler ise Kura yöntemi ile belirlenecek.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Devlet Tiyatroları farklı kadrolarda olmak üzere 51 personel alımı yapacaklar. KPSS'siz bir şekilde 23 Temizlik elemanı, 15 Yolcu taşıma Şoförü ve 13 Güvenlik Görevlisi pozisyonları için ilan yayımlandı.

Ayrıca personel alımı yapılacak bu pozisyonlar için de ile göre dağılım, Merkez teşkilatına Ankara, Taşra Teşkilatı olan, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve Diyarbakır olarak bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Devlet Tiyatrolarına başvuru yapacak adaylardan ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamusal haklardan mahrum bulunmamak, Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak, Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Toplamda 3 farklı kadro için 51 personel alımı yapılacak demiştir. Yukarıdaki genel nitelikler esas alınarak adayların ayrıca taşımaları gereken özel niteliklerde bulunuyor. Bunlara değinecek olursak ise, adayların en az orta öğretim mezunu veya buna dengi olan okullardan mezun olmaları gereklidir. Ayrıca,

Güvenlik Görevlisi: Silahsız Güvenlik Görevlisi Sertifikasına Sahip Olmak.

Şoför (Yolcu Taşıma): D Sınıfı Ehliyete Sahip Olmak, SRC 2 ve SRC 4 Belgesine ve Psikoteknik Belgesine Sahip Olmak.

BAŞVURULAR:

Devlet Tiyatroları ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını'da İŞKUR resmi internet sayfası olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştrmeleri gereklidir. ilgili ilanlara ulaşak için ise, ilgili sayfa da bulunan İŞYERİ ÜNVANI kımsına DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yazarak ve sonrasında ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanların aşağıda sıralandığını göreceksiniz.

DİĞER PERSONEL ALIMI İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim