Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre İnönü Üniversitesi bünyesine 3 farklı kadro ile 285 kamu personeli alımı yapacağını belirtti. 29 Mayıs 2020 tarihi itibari ile yayımlanan ilanda adaylardan bazı nitelikler talep edilmekte ve alımlar sadece Normal statüde yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK KADRO NEDİR?

İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği giderebilmek için 3 farklı alanda kamu personeli alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde İnönü Üniversitesi 285 kişilik kadro ile Hastanede çalışacak 100 Temizlik Görevlisi, 169 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı ve 16 Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını bildirdi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İnönü Üniversitesi kamu personeli alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak;

" Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından çalışmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak ve Yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak " gibi nitelikler aranıyor.

Ayrıca adaylardan, en az lise mezunu olmak, 18 ile 35 yaşlarında olmak gibi özel nitelikler'de adanıyor.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

Güvenlik Görevlisi:

  • 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, (Yükseköğretim Kurumlarının güvenlik ile ilgili bölümlerinden mezun olanlardan özel güvenlik temel eğitimi şartı aranmaz.)
  • Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının ilan bitim tarihi itibariyle en az 6 ay süre ile geçerli olmak,
  • En az 167 cm boyunda olmak. Beden Kitle İndeksi=Ağırlık/Boy(kg/m²)formülü ile hesaplanıp, beden kitle indeksinin alt sınırı 18 (kg/m²), üst sınırı 27 (kg/m²) olarak esas alınacaktır.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı:

  • Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak,
  • Hasta bakımı ve temizliği ile ilgili yapılacak iş ve işlemlere ilişkin sağlık sorunu bulunmamak.

Temizlik Görevlisi:

  • İşyerlerinin; temizliği, atıklarının toplanması, eşya malzeme ve evrağın taşınması, ayrıştırılması, dağıtımı, vb işleri yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Başvurular ilanın yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 01 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Bu yönde başvurular sadece başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamda yapılacaktır. İlan numaralarını aşağıda sizlerle paylaşacağız.

Temizlik Görevlisi (Hastane): İş İlanı No 00005507353

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: İş İlanı No 00005507388

Güvenlik Görevlisi (Hastane): İş İlanı No 00005507442 - 00005507450