Türkiye İş Kurumu işçi alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Bugün yayımlanan ilana göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 67 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı yapacak. Alımlar Lise mezunu Proses işçisi alımı yapılacak. İlan Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanarak tüm detaylar belli oldu.

EN AZ LİSE MEZUNU 67 PROSES İŞÇİSİ ALINACAK!

Eti maden İşletmeleri lise mezunu adaylar içerisinden 67 Proses işçisi alımı yapılacak. Bu kapsamda alım tablosu şöyledir;

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • Başvuru yapacak olan adayların, başvuru süresi içerisinde talep edilen öğrenim durumuna ve diğer özel şartlara haiz olması gerekmektedir.
  • Yaş Kriterleri; İŞKUR tarafından ilan edilecek söz konusu talebe, başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını doldurmuş ve ilanın yayımlanacağı tarihte 36 yaşından gün almamış adaylar başvurabileceklerdir.
  • Talebe müracaat edecek olanlardan noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Bu talep sürekli işçi alımına ilişkin olup il genelinde karşılanacaktır.
  • Sözlü sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşunun internet sitesinde duyurulur (etimaden.gov.tr). Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.
  • Bu talep İl genelinde karşılanacağından Alım Yapılacak il ve ilçelerinde ikamet edenler başvuru yapacaktır.
  • İşletmede 3 (üç) vardiyalı düzende ve çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde çalışılacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Eti Maden İşletmelerinin işçi alımı başvurusu başladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olan başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Ayrıca başvurularınızı " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden arama kısmına " ETİ MADENİŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ " yazarak arama yapabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.