TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü işçi alımı yapacak. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilan için başvuru süreci bekleniyordu. İŞKUR üzerinde Bugün başlamış olan başvurular için iş ilanı numaralarını ve detaylarını sizlerle haberimizde paylaşacağız.

5 Tren Teşkil İşçisi Alımı Yapılacak!

TCDD işçi alım haberini geçen hafta yayımladı. Kontenjan bilgisi hakkında detayları sizlerle paylaşmıştık. Tekrar kısa bir bilgi verecek olursak, TCDD bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kütahya, İstanbul ve İzmir İllerinde 5 kişilik kadro ile Tren Teşkil İşçisi alımı gerçekleştirecek.

İzmir ve İstanbul illerindeki alımlar Ön Lisans ve Kütahya alımları için lise mezunu personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süresi İŞKUR'da Başladı!

TCDD işçi alımı için başvurular 9 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece aşağıdaki iş ilanı numaraları ile birlikte İŞKUR adresinden gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İstanbul il sınırlarında bulunan Kabakça İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952798

Sinekli İstasyon Şefliği işyerlerine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952819

İzmir il sınırlarında bulunan Kemalpaşa TMİ İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952831

Emiralem İstasyon Şefliği işyerlerine 1  İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952838

Kütahya il sınırlarında bulunan Dumlupınar İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006947987

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Kütahya ili için meslek lisesi mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. İzmir ve İstanbul illeri için ise ilgili alanlarda Ön Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir. Aynı zamanda adayların görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek gereklidir.

Lise mezunu alım için kura çekimi ile aday belirleme yapılıyorken İstanbul ve İzmir illeri için yapılacak alımlarda 2020 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.