TCDD İşçi Alımı ve Personel Alımı hakkında duyuru geldi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan TCDD 102 Kamu personeli alımına ilişkin beklenen duyuru geldi. Az Önce TCDD tarafından yayımlanan duyuru ile Engelli, Eski Hükümlü ve Daimi kamu işçi alımı hakkında Nihai listeler geldi.

TCDD bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 102 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını 11 Ekim 2022 tarihinde duyurmuştu. Başvuruların 17 Ekim 2022 tarihinde sona ermesinden sonra beklenen duyuru az önce 19 EKim 2022 tarihi ile geldi.

102 Personel ve İşçi Alımı Kadroları Nedir?

TCDD 82 Sürekli İşçi, 16 Eski Hükümlü ve 4 Engelli personel alacağını bildirmişti. Buna göre,

  • Eski Hükümlü, 6 Makine Montaj İşçisi, 5 Alıştırıcı-Montör (İçten Ateşlemeli Motorlar) (Deniz Ve Uçak Motorları Hariç ), 8 Nezaretçi Ve Ustabaşı (Makine Ve Metal Mamuller İmalatı),
  • Engelli,4 Beden İşçisi (Genel)
  • Sürekli İşçi olarak ise, 82 Tren Makinisti alımı yapılacak.

Beklenen Nihai Listeler Açıklandı!

TCDD'den 19 Ekim 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 17 Ekim 2022 tarihinde İŞKUR ile sonlanan başvurulara istinaden sonuçlar 19 Ekim 2022 tarihi ile yayımlandı.

ESKİ HÜKÜMLÜ ENGELLİ ADAYLARIN NİHAİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TREN MAKİNİSTİ ADAYLARIN NİHAİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Belge Teslim Tarihi Açıklandı!

Yukarıdaki Nihai listede yer alan adaylar 31.10.2022-11.11.2022 tarihleri arasında aşağıda yer alan belgeleri TCDD Taşımacılık AŞ Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla teslim edeceklerdir.

Belge teslim Adresi: Posta ile evraklarını gönderecek adayların takip kolaylığı açısından Kargoyu tercih etmeleri önerilmektedir. Adres: TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü Hacıbayram Mahallesi, Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA

Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

  1. Başvuru Formu (Form İçin Tıklayınız) >> (Eski Hükümlü ve Engelli adaylar için.) (Form bilgisayarla veya mavi tükenmez kalemle doldurulabilir, imzalanmalıdır.)
  2. Başvuru Formu (Form İçin tıklayınız) >>(Tren Makinisti adayları için) (Form bilgisayarla veya mavi tükenmez kalemle doldurulabilir, imzalanmalıdır.)
  3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  4. Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi (e-devlet üzerinden alınabilir)
  5. Erkek Adaylar için askerlik belgesi (Askerlik şubesi veya e-devlet üzerinden alınabilir.)
  6. Adli Sicil Kaydı (Eski hükümlü adaylar eski hükümlü belgesi ve gerekçeli kararı eklemelidir. Diğer adaylar e-devlet üzerinden veya savcılıklardan alabilir.)
  7. KPSS veya EKPSS Sonucu
  8. Engelli adaylar için Engelli Durum Belgesi (En az %40 engel olmalıdır.)
  9. İş Talep Bilgi Formu için tıklayınız >>(Form bilgisayarla veya mavi tükenmez kalemle doldurulabilir, imzalanmalıdır.)

Önemli Dip Notlar:

Belge teslimi yapacak adaylar en geç 11 Kasım 2022 tarihine kadar teslim yapacak. Bu tarihten sonra ulaşacak belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Ayrıca Tren Makinisti Ehliyeti olmayan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

Sözlü Sınava Katılacak Adaylar İçin Duyuru tarihi Belli Oldu!

Evrak teslimi yapan adaylardan geçerli olanlar için ve sözlü sınava katılacak adaylar 16 Kasım 2022 tarihinde www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde ilan edilecektir.