Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR üzerinde ilan yayımlayarak bünyesine KPSS puanı ile personel alacağını ilan etti. Bu yönde yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı Kamu grubunda 2 kişilik boş pozisyon ile Aşçı alacağını ilan etti. Bu bağlamda adaylardan KPSS dışında bazı genel ve özel nitelikler aranmakta olup adayların bu nitelikleri yerine getirmeleri halinde başvuruları alınacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Tarım ve Orman Bakanlığı Erkek veya Bayan adaylar içerisinden personel alacağını ilan etti. Söz konusu ilan 23 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlandı ve başvurular başladı. Adayların çalışma şekli Geçici / Tam Süreli olarak belirtilerek açık pozisyon sayısı ise 2 olarak açıklandı. Bu yönde Tarım ve Orman Bakanlığı Gastronomi Genel Bölüm alanında İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri fakültelerinden mezun olmuş aşçı alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı alacağı personel adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak incelemelerde adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Sıcak mutfak ve alakart(ızgara) bölümlerinde en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olmak, Lisans Gastronomi bölümü mezunu olmak, Sosyal tesisce belirtilecek çalışma saatlerinde(09.00-18.00 saatlerinde veya 13.00-22.00 vb) veya hafta sonu günlerinde çalışmaya bir hali bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Bakanlığa personel alımı başvuruları 23 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylara başvuru için en geç 4 günlük bir süre verildi. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 27 mayıs 2019 tarihine kadar aşağıda paylaşacağımız adres üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular İş İlan No (00004992779) ile yapılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ >>>>> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004992779&isyeriTuru=Kamu