Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Tarım ve Orman Bakanlığı yeni ilan yayımladı. KPSS siz Personel alımı kapsamında yayımlanan ilana göre en az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz günlerde de bir ilan yayımlamıştı ve Orman Genel Müdürlüğüne 2083 kişilik kadro ile işçi alımı yapmıştı. Şimdi yayımlanan ilana göre alımlar Tarla Bitkileri Araştırma Enstitüsüne yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Kimler başvuru yapabilir?

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İŞKUR ile 21 Haziran 2021 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tarım ve Orman Bakanlığı Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne yapılacak. Bu kapsamda alımlar Ankara ilinde yapılacak. Peki kadrolar nedir?

  • 1 Laboratuvar Temizlik İşçisi,
  • 2 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri),
  • 1 Elektrikçi (Genel),

Söz konusu alımlar Geçici süreli olarak yapılacak olup çalışma süresi 5 Ay 29 gün olarak hesaplanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yayımlanan İŞKUR işçi alımı ilanına göre Tarım ve Orman bakanlığının ilanına başvuru için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim ve Lise mezunu olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak ve 40 yaşından büyük olmamak, Alanına göre MEB onaylı sertifika sahibi olmak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Söz konusu bakanlığın işçi alımı başvuruları 21 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Elektronik ortamda gerçekleştire bilirler. Buna göre " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden aşağıdaki iş ilanı numaraları ile gerçekleştirebilirsiniz.

Laboratuvar Temizlik İşçisi İş İlanı No: 00006093703

Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri) İŞ İlanı No: 00006093761

Elektrikçi (Genel) İş İlanı No: 00006094279