Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanarak başvuru süreci başlamış olan OGM işçi alımında adaylar başvuruları sonrasına Kura işlemleri ne zaman yapılacak? Başvuru değerlendirme işlemleri nasıl gerçekleştirilecek. İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşacağız.

OGM 355 İşçi Alımı Yapacak!

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 355 kişilik kadro ile,

  • 141 Engelli İdari Büro Görevlisi,
  • 83 Eski Hükümlü/TMY Orman İşçisi,
  • 131 Geçici İşçi,

alımı yapılacaktır.

131 Geçici işçi alımı kapsamında alımlar 19 Kişi Kimya Laboratuvar Teknisyeni, 2 Kişi Matbaa Teknisyeni, 84 Kişi Aşçı 3 Kişi Otomotiv Elektrikçisi, 4 Kişi Motor İmalar Bakım ve Onarım İşçisi, 10 Kişi Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi, 1 Kişi Kaynakçı ( Oksijen ve Elektrik ),  8 Kişi İşletme Elektronik Bakımcısı kadrolarında gerçekleştirilecektir.

Başvurularda Son Gün!

Hafta başı itibari ile 2 Ocak 2023 tarihi ile İŞKUR üzerinde başlamış olan başvurular en geç 6 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile Kamu kapsamında gerçekleştirecekelerdir. Henüz başvuru yapmamış olanlar en son Bugün yapmaları gereklidir.

Kura İşlemleri Ne Zaman Yapılacak?

Kura çekimi 23.01.2023-27.01.2023 tarihleri arasında olacaktır. Kuranın net tarihi, ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır.Orman Bölge müdürlüklerinin internet sitelerine www.ogm.gov.tr den ulaşabilirsiniz

Adaylardan istenilecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav tarihi ve işe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden duyurulacaktır.

İLANIN DETAYLARI BURADA

Editör: TE Bilisim