Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelen ilana göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere lise mezunu adaylar içerisinden Büro Personeli alımı yapılacak. Söz konusu alımlar Engelli adayları kapsayacak. Peki EKPSS puanı aranacak mı? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru için izlenmesi gereken yollar nelerdir?

EKPSS Puanı Şartı Var Mı? Kimler Başvuru Yapabilecek?

3 Ocak 2021 tarihi ile yayımlanan İŞKUR ilanlarına göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü personel alımları için adaylardan KPSS Şartı aranmayacak. KPSS siz Personel alımı Kura çekimi ile belirlenecek.

Yapılacak başvurular İŞKUR tarafından belirlenecek Nihai Başarı listesine göre Milli Eğitim Müdürlüğüne verilecek ve Kura işlemleri yapılacak.

İlanın Detayları Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışm Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

KPSS siz Personel Alımına Kimler Başvuru Yapabilecek?

İl Milli Eğitm Müdürlüğüne başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türk Vatandaşı olmak, Engelli sağlık kurulu raporu olmak, Uyuşturucu veya Yüz Kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar aranacak.

Başvurular İnternet'ten veya Telefonda Yapılacak

Başvuru yapacak adaylar İnternet'ten yapacakları başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden gerçekleştirecekler. Telefonda yapılacak başvurular ise Alo170 hattı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru için İş İlanı Numarası: 00006490762