Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlandı. 14 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Memur Alımı yapacak. Söz konusu yayımlanan ilan ile Alımlar Eski Hükümlü veya TMY kapsamında gerçekleştirilecektir. Peki İŞKUR memur alımı ilan detayları nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

İlan Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere yayımlan ile 3 Büro Memuru alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımlar Kamu Statüsünde Ankara'da gerçekleştirilecek.

Büro Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Büro Memuru alımı için adaylardan genel ve özel şartlar aranacak. Bu kapsamda,

" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak. Ayrıca,

KPSS Şartı: Geçerlilik süresi dolmamış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 1 puan almış olmak.

Eğitim şartı: Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri mezunu olmak.

Yaş Şartı: 18 - 35 yaş aralığında olmak.

İkamet Şartı: Ankara il sınırlarında ikamet etmek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bakanlık Devlet Tiyatrolarına memur alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 14 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde 18 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İnternet üzerinden veya Alo170 üzerinden yapılacak.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Başvuru İş İlanı Numaraları: 00007155750 ve 00007155801