Kültür ve Turizm Bakanlığı İŞKUR üzerinde Kamu İşçi alımı ilanı yayımlandı. 20 Nisan 2022 tarihi ile gelmiş olan işçi personel alımı ilanına göre Bakanlığa bağlı olan tarihi Alan Başkanlığı bünyesimdeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 20 Nisan 2022 tarihi ile gelmiş ola duyurulara göre 2 farklı alanda olmak üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

İlan ve Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan ÇATAB personel alımı ilan detayları şöyledir;

Alım Yapacak Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ( ÇATAB )

Çalışma şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Bu kapsamda ÇATAB bünyesine 4 kişililk kadro ile Büro Memuru ( genel ) ve Bilgisayar Teknolojisi Ve Programlama Teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Söz konusu kuruma sadece Engelli personel adayları başvuru yapabilecek. Bu kapsamda adaylardan başvuru için,

  • Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak, Ancak Herhangi bir Taba puan şartı aranmayacak.
  • Alım Yapılacak Kadrolarda En az Ön Lisans mezunu olmak,
  • Büro Memuru alımlarında Meslek Yüksek Okullarının İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Sosyal Güvenlik, Maliye, Muhaseve ve Vergi Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği, Adalet ve Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterli bölümlerinden mezun olmuş olmak,
  • Bilgisayar Teknolojisi Ve Programlama Teknikeri alımı için ise, Bilgisayar Programılığı, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Teknlojisi ve Programlama ve Bilgisayar Teknolojisi bölümlerinden mezun olmuş olmak, 
  • 18 yaşını tamamlamış olmak, 
  • Engelli raporuna sahip olmak, 

GİBİ şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kültür Bakanlığı kamu işçi alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 20 Nisan 2022 tarihi ile başladı. 5 Gün devam edecek olan başvurular en geç 25 Nisan 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx 

İŞ İLANI NUMARALARI: 00006727663 VE 00006727774