Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR ile yeni personel alımı ilanı yayımladı. 3 farklı kadroda olmak üzere Memur Statüsünde alımı yapacak. Adaylardan bazı nitelikler talep edilmeler, gerekmektedir. İŞKUR üzerinden alınacak personel alımı başvurularına sadece Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Adaylardan KPSS şartı aranacaktır.

ontenjan ve Şehre Görevlisi:

Kıyı Emniyeti üç farklı kadroda personel alıyor. Bu yönde toplanda 8 kişilik kadro ile İstanbul'da

  • 6 Kılavuz Kaptan-Gemi,
  • 1 Diğer Mühendisler,
  • 1 Makine Mühendisi,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak " şartları aranacak.

Başvuru Özel Şartları nedir?

KPSS Şartı ve Yaş Şartı Var!

Kıyı Emniyeti perosnel alımı için 2022 yılında yapılan KPSS den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranacaktır.

Başvuru Süreci Başladı!

KIyı Emniyeti Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 17 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Nisan 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile İnternet'ten yapılacak. Bunun için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

  • 6 Kılavuz Kaptan-Gemi İş İlanı Numarası: 00007457440
  • 1 Diğer Mühendisler İş İlanı Numarası: 00007457468
  • 1 Makine Mühendisi İş İlanı Numarası: 00007457550