27 Ocak 2022 tarihli İŞKUR ilanları yayımlandı. Az önce gelmiş olan duyuruya göre Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 personel alımı yapılacağını bildirdi. Alımlar 1. Bölge Müdürlüğü olan İstanbul ilinde gerçekleştirilecek. İlan İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Yaş şartı nedir? KPSS Puan Şartı Var mı? tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Kontenjan Dağılımı ve İlan Detayları:

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak personel alımları sadece Eski Hükümlü TMY kapsamında olan adaylardan yapılacak. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli ve İlçelerinde faaliyet gösteren işyerlerinde görev yapacak Düz İşçi statüsünde 1 İnşaat Boyacısı ve 1 Sıhhi tesisatçı alımı yapılacak. Alımlar sadece Ön Lisans mezunu olan adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Karayolları Bölge Müdürlüğüne giriş için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı çalışmasına engel herhangi bir durumu olmamak" şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Ne Olacak?

Alımlar Türkiye İş Kurumu Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup özel olarak adaylardan, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak, KPSS sınavına girmiş olmak şartları aranacak.

Sıhhi tesisat için, Yapı Tesisat Teknolojisi vb. önlisans bölümlerinden mezun olmaları ya da bu bölümlerden mezun olmayanların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 'Sıhhi Tesisatçı' sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

İnşaat Boyacısı İçin İse, Adayların; Boya Teknolojisi vb. önlisans bölümlerinden mezun olmaları ya da bu bölümlerden mezun olmayanların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 'İnşaat Boyacısı' sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

Günlük 190 TL Maaş Verilecek!

İşe alınanlar 189,00 TL çıplak yevmiye (Toplu İş Sözleşmesinden kaynaklanan ikramiye, yıpranma primi, sosyal yardımlar vb gibi diğer ödemeler bu ücrete dahil değildir.) ile işe başlatılacaktır, İşe alınacak İşçilerin deneme süresi 60 gün olup; deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesih edilecektir.

Başvuru Başladı!

İŞKUR ile gelmiş olan ilana göre başvurular 27 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıdaki ilan numaralarını kullanarak başvuru yapabilecekler.

İnşaat Boyacısı İş İlan No (00006539634)

Sıhhi tesisatçı İş İlan No (00006539643)

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx