Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Sulama Birliğine Çiftçi alımı yapılacak. Az sayıda istihdam edilen kadrolardan bir tanesi olan çiftçi alım ilanı Biga Sulama Birliğinden geldi. Buna göre Kamu tüzel kişiliğine sahip kurumlar arasında yer alan sulama birliklerinin geçici personel istihdamları konusunda İŞKUR üzerinden her geçen gün çok sayıda farklı eğitim düzeylerinde alım ilanları açıklanıyor.

BİGA SULAMA BİRLİĞİNE ÇİFTÇİ ALIMI;

Adayların özel başvuru şartlarında en az ilköğretim mezunu olması istenilmektedir. Tarımsal sulama alanlarında 1 yıl iş tecrübesi aranacak olan ilana göre sertifika şartlarında örtülü elektrot ve arka kaynağı belgesi istenilmektedir. Diğer yandan adayların kura yöntemi ile belirlenmesinden dolayı en az 4 katı kadar adayın isim listesi kurada belirlenecek. 4 kişi mülakat sınavına girecekler. Mülakat tarihleri ise bigasulama.gov.tr adresi üzerinden duyurulacaktır

Açıklanan iki farklı ilandan bir tanesine deneyim süresi iki yıl olarak açıklanırken, diğer ilanda ise 1 yıl olarak deneyim süresi istedikleri aktarılmıştır. İş ilanında tecrübe şartlarında; Vana Tamiri ve bakımı ile regülasyon, İletim Tüneli, havuzu işletme alanlarında iş tecrübesi aranacaktır. Her iki İlanda da ikamet şartı da aranacaktır. Buna göre Hacıpehlivanlı göleti alanlarında ikamet etmek yada Kozçeşme sahasında ikamet etmek gerekli olacaktır. Başvurular nasıl yapılacak?

İlan başvuru numarası 00005370139 ve 00005370075 olarak açıklanmıştır. İlanları aramak ve başvuru yapmak için gerekli olan detaylar link üzerinde detaylı olarak açıklanmıştır.

İŞİN OLSA