İŞKUR Personel Alımı ve İşçi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu hafta içerisinde yayımlanan ilanlara göre Kamuya 227 kişilik kadro ile Kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre başvuruları devam etmektedir. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgiyi paylaşıyoruz.

Kamuya 227 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı ve İlan Detayları:

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlar ile, Devlet Su İşleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Petrolleri, Milli Eğitim Bakanlığı, Sulama Birliği gibi kamu kurumları personel alımı gerçekleştirilecektir. Alımlar farklı illerde gerçekleştirilecek olup ilanların detayları aşağıdaki gibidir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ( DSİ ):

DSİ bünyesine 157 kişlik sürekli işçi kadrosu ile Kamu İşçi ve Personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar 24 Farklı meslekte yapıldığı gibi bunlar içerisinde Usta , Operatör, İşçi ve Şoför gibi kadrolar yer almaktadır. Aynı zamanda alımlar 26 Farklı Bölge Müdürlüğüne yapılmaktadır. Başvuru için Adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecek. En az İlkokul mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

DSİ 157 Sürekli İşçi Alımı İlanı Detayları Burada

MSB 1. Komando Tugayı Komutanlığı:

MSB'ye bağlı olan komutanlık bünyesine Mali müşavir alımı yapacak. Memur statüsünde yapılacak alımlarda adayların Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. EN az 8.800 TL Maaş verilecek.

MSB 1. Komando Tugayı Komutanlığı Memur Alımı İlanı Burada

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı:

Türkiye Petrolleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 49 kişilik kadro ile Mühendis ve Memur kadrolarında alım yapacağını bildirdi. Alımlar Ankara, Batman ve Adıyaman şehirleri için yapılacak. Kadrolar ise Uzman Yardımcısı, Mühendis ve Müfettiş Yardımcısı alanlarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alınmış olması gereklidir.

Türkiye Petrolleri ( TPPD ) 49 Mühendis ve Memur Alım İlanı Burada

Emniyet Genel Müdürlüğü:

EGM bağlı olduğu İl Emniyet Müdürlükleri Polisevi Şube müdürlükleri Tekirdağ ve Kayseri illerinde personel alımı gerçekleştirecek. Herhangi bir KPSS Şartı aranmaksızın personel alımı yapılacak olup ilan numaraları aşağıdadır.

EGM İl Emniyet Müdürlüğü 16 Kamu Personel Alımı İlanı Burada

Kastamonu Sulam Birliği Başkanlığı:

1 Elektrik Elektronik Teknisyeni alınacak başvuru için 00007124217 iş ilanı numarasını kullanabilirsiniz.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sincan Et Kombinası Müdürlüğü:

Eski Hükümlü 1 Beden İşçisi ( Genel ) alınacak. Başvurularda İş ilanı numarası: 00007124421

Bandırma Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü:

18 yaşımı tamamlamış olan 1 Garson ( Servis Elemanı ) alımı gerçekleştirilecek. İş ilanı numarası ise 00007124852 kullanabilirsiniz.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gündüz Bakımevi:

1 Okul Öncesi Öğretmeni alınacak. Başvuru için 00007121355 kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim