Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilana göre Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 100 kadrolu personel alımı yapacak. 17 Ağustos 2020 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre 100 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi rektörlüğe bağlı iş yerlerinde İŞKUR araılığı ile alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 100 kişilik boş kadro ile İlkokul Mezunu Egelli 5 temizlik Görevlisi, Normal Statüde 15 temizlik görevlisi ve Hastanede çalışacak 40 temizlik görevlisi alınacak. Lise mezunu ise 40 hasta Bakımı ve Temizliği hizmetleri personeli alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını doldurmuş olmak.

3) Son başvuru tarihi itibariyle başvuru yapılacak pozisyonlarda belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

4) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

5) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak.

6) Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatta bulunmamak.

7) Adayların görevini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir (engelliler hariç).

8) Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

9) Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

10) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

11) Vardiyalı veya dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak.

12) İlan edilen pozisyonlara başvuru sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu Üniversitenin personel alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına başvurular 17 Ağustos 2020 tarihi ile 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ