İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. 27 Ocak 2020 tarihi ile Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre toplamda 6 kişilik boşluk ile alım yapılacak.

İLANLARIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde gelmiş olan ilana göre Sinop veya Tekirdağ ilinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 kişilik kadro ile Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında Temizlik Görevlisi ve 3 kişilik boş kadro ile Engelli Büro Memuru alımı ve 4 kişilik kadro ile Büro İşçisi Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olmak,

4. Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

6. Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

7. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

8. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecek olup 2 ay deneme süresi uygulanacaktır.

9. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

10. Sınava müracaat edebilmek için Sinop veya Tekirdağ ilinde ikamet ediyor olmak.

11 . Başvuruda bulunacak kişiler, işe alınmaları halinde En az 5 ( beş) yıl nakil  talebinde bulunamayacaktır.

12.  Engelli sağlık kurulu raporunda en az %40 engelli olduğunu belgelemek.(Engellilerin durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekir.)

BAŞVURULAR:

Sinop ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğüne alım yapılacak personel adayları başvurularına 27 Ocak 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç başvurular 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular İlan Numaraları ile yapılacak olup ayrıca SİNOP İl çalışma Müdürlüğünede şahsen yapılabilmektedir.

Sinıp, Büro Memuru Pozisyonu İş İlan No (00005371916)

Sinop, Temizlik Görevlisi Pozisyonu İş İlan No (00005371885)

Tekirdağ, Büro İşçisi İş İlan No (00005374630)

İLGİLİ HABER:  İŞKUR Aracılığı ile Kamu ve Özel İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Yayımlanan İŞKUR memur personel alımı ilanlarından haberdar olmak için Bizleri takip edebilirsiniz. TIKLAYINIZ