Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Et ve Süt Kurumu bünyesine farklı pozisyonlarda işçi personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde ilan yayımlanmış olup adaylardan aranacak şartlar ve başvur udetayları belirtildi. Adaylar başvuru niteliklerini taşımaları doğrultusunda başvuru yapabilecek ve bu yönde adaylara Kura Çekimi yapılacak.

Et ve Süt Kurumu Normal işçi olarak 2 farklı pozisyon için ilan yayımladı. Bu bağlamda, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Erzurum Er Kombinasyon Müdürlüğüne 1 Makine Bakımcısı ve 1 Kaynakçı ( Oksijen ve Elektrik ) alımı yapılıyor.Başvurular İŞKUR Üzerinden yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Et ve Süt Kurumuna başvuru yapmak için aşağıdaki şartları taşımak zorundasınız.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, En az Lise Veya Dengi ( ortaöğretim ) Mezunu olmak, 
  • Meslek Liselerinin Kaynakçı Pozisyonu için Metal Teknolojisi bölümü mezunu olmak ve Makine Bakımcısı pozisyonu için Makine Teknolojisi bölümü mezunu olmak,
  • Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak,

KURA ÇEKİMİ:

Başvuru yapan adayları İŞKUR inceleyecek olup ilgili kuruma Nihai listeyi gönderecektir. Bu yönde Etve Süt Kurumu Erzurum Müdürlüğü noter aracılığıyla 03.05.2019 tarihinde saat 14:00'de Erzurum Et Kombinası Müdürlüğünde kura çekimi yapacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 23 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 6 gün içerisinde yani  29 Nisan 2019 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Başvurular, Makine Bakımcısı için  İş İlan No (00004945615) ile ve Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) için  İş İlan No (00004945636) ile İŞKUR Üzerinden başvuru yapılabilecektir.