Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Az ÇÖnce gelen ilana göre Et ve Süt Kurumu 4 kişilik boş kadro ile daimi statüde işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. 

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilana göre alımlar " Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sincan Et Kombinası Müdürlüğü " tarafından gerçekleştirilecektir.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sincan Et Kombinası Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu 

Kontenjan Sayısı: 4 Kişi

Alım Yapılacak Kadro: Kasap

Başvuru İçin Adaylardan Hangi şartlar Aranacak?

Et ve Süt kurumuna personel alımları 4857 iş kanuna göre istihdam edilmek üzere adaylardan " En az ilköğretim mezunu olmak, MEB onaylı kasaplık belgesi ( Kalfalık veya Ustalık ) ya da SEKAP ( MEB - İŞKUR - EBK kurumları tarafından verilen ) et İşçiliği ve Kasaplık Belgesine sahip olmak gereklidir.

Başvurular ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Et ve Süt Kurumu işçi alımına başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Buna göre 28 Kasım 2022 tarihi ile başlamı olan başvurular en geç 2 Aralık 2022 tarihiner kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ