Et ve Süt Kurumu ile DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde hafta için yayımlanmış olan ilanlar için başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda İlgili ilanlar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

İŞKUR İlan Detayları Nelerdir?

Alımlar farklı şehirlerde olmak üzere Kamu statüsünde Daimi olarak çalışacak şekilde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda;

Et ve Süt Kurumu İlan Detayları:

Et ve Süt Kurumu sincan Et Kombinası Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 4 Kasap alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Ankara ilinde yapılacak.

DSİ İlan Detayları:

Devlet Su İşleri işçi alımı Engelli adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Ayrıca alımlar Telsiz Telefon Operatörü kadrosunda yapılacak. 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

DSİ ile Et ve Süt Kurumunun işçi alımına başvuru için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi nitelikler aranacak.

DSİ İşçi alımında özel olarak, En az %40 oranından Engelli Sağlık Kurulu raporuna sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak.

Et ve Süt Kurumu İşçi alımında özel olarak ise, En az ilköğretim mezunu ve 18-35 yaş aralığında olmak. MEB onaylı kasaplık belgesi (Kalfalık veya Ustalık) ya da SEKAP ( MEB - İŞKUR - EBK kurumları tarafından verilen) Et İşçiliği ve Kasaplık belgesine sahip olmak. Tehlikeli Sınıfa Tabi işyerinde çalışabilir olduğunu ve bulaşıcı hastalığının olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek. 2 yıl kasap olarak çalıştığına dair belge sunmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar için başvurular hafta içi başladı. En geç 5 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek olup Başvurularınızı aşağıdaki ilan numaraları ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kasap Alımı İş İlan No (00007185381)

Telsiz Telefon Operatörü Alımı İş İlan No (00007190272)

Editör: TE Bilisim