Emniyet Genel Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı ilanı yayımlandı. En az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden olmak üzere Kamu İşçi Alımı Gerçekleştirilecek. Alımlar Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polisevi Müdürlüğüne gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: İl Emniyet Müdürlüğü Çanakkale Polisevi Şube Müdürlüğü İşletmesi

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 1 Personel

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre adaylardan Genel Olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak" gibi şartlar aranacaktır.

Özel Şartlar:

  • Pide Ustası mesleğinde en az 2 yıl deneyime sahip olmak (adı geçen pide ustası meslek koduyla talep edilen deneyim süresi kadar SGK'da kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek)

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçi alımında adaylar başvurularına sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda 3 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 7 Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece İş İlan No (00007424791) ile yapılacaktır.