Danıştay Başkanlığı İşçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce 23 Aralık 2022 tarihi ile gelen ilan ile Danıştay Başkanlığı bünyesine Türkiye İş Kurumu aracılığı üzerinden İşçi alımı yapacağını açıkladı. Önümüzdeki hafta yayımlanacak olan İŞKUR İşçi alımı ilanı hakkında ön bilgilendirme yapıldı. Bu kapsamda yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Danıştay Başkanlığı Sürekli İşçi kapsamında Güvenlik Hizmetleri için Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı yapacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapılacak Unvan: Sürekli işçi (Güvenlik hizmeti)

Kontenjan Sayısı:

Çalışma Süresi: Belirsiz Süreli (daimi)

Durum: Normal

Görev Yeri: Danıştay Başkanlığı

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Türkiye İş Kurumu arcılığı ile personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi genel şartlar aranacak.

Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Şartları Nelerdir?

  • Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak.
  • Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak,
  • Mesleği ile ilgili en az 1 yıl deneyimi olmak,
  • Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak,
  • Sınav ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak

Danıştay İşçi alımın için başvurular önümüzdeki hafta başlayacaktır. Bu kapsamda İŞKUR üzerinde 26 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanacak başvurular en geç 30 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvurular sadece Elektronik ortamda İŞKUR ile yapılacak.

İLANIN TAM METNİ

Danıştay 67 Personel Alımı'da Yapıyor!

Danıştay Başkanlığı 67 Personel Alımı ilanı yayımlandı. En az lise mezunu Zabıt Katibi, Mübaşir, Temizlik Personeli, Şoför, Aşçı, Garson alımı yapacak. Şartlar? Detaylar Burada

Editör: TE Bilisim