Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan İşçi Personel alımı ilanına göre ÇAYKUR bünyesindeki işçi eksikliğini karşılamak üzere 79 kişilik boş kadro ile İşçi Alımı yapacak. Alımlar geçtiğimiz dönemde yapılan işçi personel adaylarına ek olarak yapılacak.

Bu kapsamda ÇAYKUR geçtiğimiz aylarda büyesine 200 Çay Ekperi alımı ilanı yayımlamıştı. Kura çekimi sonucuna göre boşta kalan 79 kişilik kadro için ek ilan oluşturan ÇAYKUR bünyesine işçi personel adayları alacak.

KPSS ŞARTI YOK!

Söz konusu olan ÇAY Eksperi alımı ilanı için adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Önceli alımda KPSS şartı talep edilmekte olup şimdi yapılacak 79 Çayk Eksperi alımı için adaylardan KPSS şartı aranmayacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECE?

İlgili ilana başvuru için adayların öncelike, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve ayrıca MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmak şartları aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

ÇAYKUR İşçi Personel alımı başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda başvurular 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Elektronik ortamda yapacak olup https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu doğrultuda adaylar başvuru için ilgili adresteki İşyeri Unvanı yazan kısma ÇAYKUR yazmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Editör: TE Bilisim