Yeni haftanın gelmesi ile birlikte Kamuya Personel Alımı ilanları yayımlandı. 11 Ekim 2021 tarihi ile yayımlanmış olan Memur Personel Alımı ilanına göre Kamuya 20 kişilik boş kadro ile Memur Personel Alımı Yapılacak. Adaylardan aranacak Başvuru şartları ve alım yapacak kurumlar belli oldu. Güncel listeyi sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

BAŞVURUSU BUGÜN BAŞLAYAN KURUMLAR BELLİ OLDU!

İŞKUR Aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre,

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: Usta Gemici Alımı yapılacak. Alımlar taşra teşkilatına olmak üzere, İstanbul 2, Muğla 1, Antalya 1, Kocaeli 1, Balıkesir 1 ve İzmir 1 olmak üzere toplamda 6 kişi alınacak. 

TÜSEB YÖNETİM HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI: 3 İdari Büro Memuru alınacak. Engelli olmak üzere almlar İstanbul'da yapılacak.

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Kepçe Operatörü ve 1 Minibüs Şoförü

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI: 2 Silahsız Güvenlik Görevlisi ve 6 Temizlik Görevlisi, 

POLİS EVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Pide Ustası Yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR kamuya Perosnel aımı için öncelikle adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gereklidir. Ayrıca en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden Memur Personel Alımı yapılacak. Genel olarak ise;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Yapılcak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak  şartları aranacaktır.

Özel Olarak İse Adaylardan;

Alım yapılacak pozisyona göre ilgili alanda eğitimini Lise, Ön Lisans veya Lisans seviyesinde meslek bilgisine sahip olmak şarttır. Ayrıca KPSS Puanı ile yapılacak olan başvurularda adayların en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

Ancak TÜSEB alımları Engelli adaylar içerisinden yapılcak olup adayların EKPSS puanından puan almış olmaları gerekmektedir. 

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA