Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından iki senede bir yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile adaylar açıktan atama ya da merkezi atama ile kamu kurumlarına girmeye çalışmaktadır. Merkezi atama ile kamuya girişler kadrolu olarak yapıldığı için başvuran sayısı bir hayli fazla olmaktadır.

Her sene yapılan merkezi yerleştirme atamalarının bu sene yani 2017 yılının son merkezi yerleştirme ataması olan KPSS 2017/2 14 Kasım 2017 tarihi itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile tercihlere açıldı ve adaylar 23 Kasım 2017 saat: 23.59'a kadar başvurularını gerçekleştirdi.

Başvurularını yapan adaylar onay ücreti olan 15 TL'lik ödemeyi ÖSYM'nin anlaşmalı bankalarının ATM'lerinden ya da online işlemlerinden veya ÖSYM'nin internet sitesinden kredi kartı yolu ile ödedi ve tercihlerin açıklanmasını beklemeye koyuldu. Peki KPSS 2017/2 merkezi atama sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak, tarih duyuruldu mu?

KPSS 2017/2 ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından henüz konu hakkında resmi bir duyuru yapılmadığı için KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atama tercih sonuçları açıklanmamıştır. Peki KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak. Şu an için net bir tarih yok ancak en geç iki haftaya kadar sonuçların açıklanması bekleniyor. Tabi sonuçlar yarında açıklanabilir, iki hafta sonra da yani tarih hakkında net duyuru bulunmamaktadır.