Muğla Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR Kamu ilanlarında yayımlanmış olan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 Farklı ilçede görevlendirilecek 29 kişilik kadro ile Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek. İŞKUR Kamu ilanlarından gelen ilanlar ile İşçi alımları en az ilköğretim mezunlarından yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi 5 fakrlı ilçede görevlendirilecek 29 Beden İşçisi alımı yapılacak. Alım yapılacak ilçeler ise;

  • 10 Kişi Mlas,
  • 5 Kişi Ortanca,
  • 5 Kişi Fethiye,
  • 6 Kişi Menteşe,
  • 3 Kişi Marmaris,

olmak üzere toplamda 29 Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Büyükşehir Belediyesi kamu işçi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 45 yaşından büyük olmamak" gibi şartlar aranacak.

  • İSTENİLEN BELGELER: Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Öğrenim Belgesi, Sağlık raporu.
  • İşkur tarafından gönderilen listedeki adayların belge kontrolü için 22.03.2024 tarihine kadar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Muslihittin Mah. Mehmet Zekai Özbek Sok. No:67 Menteşe/MUĞLA adresine başvuruya ilişkin belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Belge kontrolüne müteakip başvuru şartlarına uyan adaylar arasından belirlenecek asil ve yedek liste, noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.
  • Listelerin belirlenmesine müteakip sınav ve alım süreci ile ilgili her türlü duyuru www.mugla.bel.tr resmi web adresinden takip edilebilecektir.
  • Çalışma süresi, işe giriş tarihinden itibaren 5 ay 29 gün sonra (hiçbir surette 31.12.2024 tarihini geçemez) sona erecektir.
  • İşe alım süreci tamamlanan ve çalışma süresi sonunda iş akitleri vize süresinin bitimi nedeniyle askıya alınanlar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden vize alınması ve açık iş pozisyonunun devam etmesi halinde sonraki dönemde yeniden işe başlatılacaktır.

Başvurular Başladı!

Büyükşehir Belediyesinin ilanına başvurular Bugün başladı ve 5 gün sürecek olan başvurular için adaylar sadece online ortamda gerçekleştirilecektir. Buna göre 23 Mart 2024 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 18 Mart 2024 tarihine kadar yapılacaktır.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: Erhan İmamoğlu