Muğla Büyükşehir Belediyesi  personel alımı ve memur alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Muğla Büyükşehir Belediyesi  bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 231 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre 8 farklı kadroda personel alımı ve memur alımı için adaylardan aranan nitelikler ve kontenjan dağılımı haberde.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 1 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı,
  • 1 Rehber Öğretmeni,
  • 2 Görsel Sanatlar Öğretmeni,
  • 3 Ziraat Mühendisi,
  • 1 Biyolog,
  • 1 Kimyager,
  • 7 Büro Memuru,
  • 215 Biyosidal Ürün Uygulayıcısı,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi memur personel alımında adaylardan genel ve özel nitelikler aranacaktır. Bu kapsamda genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinin A bendindedi 1, 4, 5, 6, 7 ve 8. maddesindeki şartlar aranacak.Bu yönde  " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır. 

Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık veya emeklilik aylığı almıyor olmak, en az lise, ön lisans ve lisans mezunu alım ve tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile gerçekleştirilecektir. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi bünyesine alımını yapacağı personel adayları için başvuruları şahsen ve istenen belgelerle kabul edeceklerdir. Bu yönde başvurular en geç 15 Kasım 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Buna göre başvurular, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesi, 2 adet fotoğraf, Askerlik durum belgesi, İş Başvuru formu ( Belediye İnternet adresinden temin edilecek ), Adli Sicil kaydı, İkametgah belgesi ve Vukuatlı nüfus kaydı örneği belgesi ile Mesleki yeterlilik, Ustalık, İş tecrübesi gibi belgeler ile başvuru yapılacak.