Kamuya İŞKUR ilanları yayımlandı. Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 20 kişilik kadro ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Marmara Ereğlisi Belediyesine kamu işçi alımı yapılacak. İki faklı kadro için perosnel alımı ilanı yayımlanmış olup başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • 5 Şoför Yük Taşıma,
  • 15 Temizlik İşçisi ( Ele - Cadde, Sokak, Perk vb )

Belediye Kamu İşçi Alımı İlan Detayları:

Marmara Ereğlisi Belediyesi bünyesine geçici süreli olmak üzere işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda çalışma süresi 5 ay 29 gün olarak belirlenmiştir.

Başvuru Şartları:

Belediye işçi alımı başvuruları için en az İlköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Başvurular İŞKUR İle Elektronik Ortamda Yapılacak!

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 14 Mart 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 mart 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR ile aşağıdaki ilan numaralarına göre gerçekleştirecek.

Şoför Alımı İş İlanı Numarası - 00006625925

Temizlik İşçisi İş İlanı Numarası - 00006625967

Editör: TE Bilisim