Belediye Memur alımı için ilan yayımladı.

İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre Kadın Erkek adaylar içerisinden 25 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı ilanı yayımlandı. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıdında, 6. 8. ve 9 uncu dereceli kadrolarda 25 Memur Alımı gerçekleştirilecektir. Memur alımları için adaylardan genel ve özel olarak aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Kadıköy Belediyesi 25 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı ilanı yayımlandı. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde gerçekleştirilecek.

  • Lise Mezunu 4 Zabıta memuru,
  • Ön Lisans mezunu 11 Zabıta Memuru,
  • Lisans Mezunu 10 Zabıta Memuru,

Belediye Memur Alımı İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Kadıköy Belediyesi memur alımı için adaylardan genel ve bazı özel nitelikler aranacak. Bu kapsamda, genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise,

- Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

- Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

- 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

- Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,

- En az B Sınıfı veya A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?

Kadıköy Belediyesi memur alımı başvuruları 2 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 5 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılacaktır. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 2 - 5 Ağustos 2022

Başvuru Adresi: Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy - İstanbul

İLANIN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim