Belediyeler ilan yayımladı. Zor günlerden geçen ülkemiz de İstihdam projesi kapsamında Belediyeler memur alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere Mart ayı içerisinde de yeni ilanlar yayımlayacak. Bu kapsamda bu 4 Belediye hakkında bilgileri sizlere aktaracağız.

Belediyeler bünyelerindeki eksikliği gidermek için yayımladıkları ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere belediye memur alımı gerçekleştirecektir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanların detaylarını aktaracağız.

4 Belediye 145 Memur Alımı Yapacak!

Şubat ayı içerisinde yayımlanan belediye memur alımları için 145 kişi alınacak. Memur Alımı yapacak Belediyeler ve detaylarını paylaşacağız. Aynı zamanda alımlar KPSS Puanı ile gerçekleşecek olup her kontenjan için aranan KPSS Taban puanı farklıdır.

Belediye Memur Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Belediyeler adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları knaunun 48. maddesindeki şartları arayacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS Şartı Ne Olacak?

Belediyelerin ilanlarına başvurular KPSS Puanı ile yapılmakta olup adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Zabıta ve İtfaiye Eri Şartları:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak gereklidir.

Belediye Memur Alımı İlan Listesi:

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 Memur Alımı:

Büyükşehir Belediyesine 10. Derecelli kadrodan kadın Erkek adaylar içerisinden 100 İtfaiye Eri alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adayların herhangi bir ön lisans programından mezun olmuş olması gerekmektedir. Ayrıca Taban KPSS olarak 60 puan şartı arancak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/mersin-buyuksehir-belediyesi-100-itfaiye-eri-alimi-ilani-on-h43883.html

Konya Büyükşehir Belediyesi 19 Memur Alımı: 

Belediye 10. dereceli kadroya P93 puan türünden en az 65 taban puan almış olmak şartı ile 19 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Alımlar için Mahalli İdareler, Mahali İdareler ( Zabıta ), Yerel yönetimler ön lisans programlarının birinden mezun olmuş olmak gereklidir.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/konya-buyuksehir-belediyesi-19-zabita-memuru-alimi-on-lisans-h43812.html

Osmangazi Belediyesi 25 Memur Alımı:

Osmangazi Belediyesine memur alımı başvuruları Mart ayı içerisinde yapılacak. belediye 25 kişilik kadro ile 5 Düz Memur ve 20 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde Taban 70 KPSS İle yapılacak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/osmangazi-belediyesi-25-memur-alimi-ilani-lise-on-lisans-ve-lisans-h43824.html

Dündarlı Belediyesi Memur Alımı

Dündarlı Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. dereceli kadroda olmak üzere 1 Muhasebeci alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans P93 puan türünden en az 63 puan almış olmak şartı ile gerçekleştirilecektir.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/belediye-63-kpss-puani-ile-memur-alimi-ilani-yayimladi-on-lisans-h43790.html

TÜM BELEDİYE MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN:

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim