Osmangazi Belediyesi memur alımı yapıyor. Bugün yayımlanan memur alımı ilanına göre Osmangazi Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere az Önce gelmiş olan ilana göre 25 kişilik boş kadro ile Devlet Memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS Puanı ile 25 Devlet Memuru alımı yapılacak. Başvuru için aranan şartlar ve kontenjan bilgisini sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjanları Nelerdir?

Osmangazi Belediyesi bünyesinde Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden istihdam edilmek üzere 25 Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Düz Memur ve Zabıta Memuru kadrosunda gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Osmangazi Belediyesi bünyesine memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 48. maddesindeki şartlar aranacak.Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi genel şartlar aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adaylardan 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Sürücü Belgesi Şartı:

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Zabıta Memuru Alımı Şartı:

Erkek adaylar için 167cm ve Kadın adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvuruları Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Buna göre başvuru yapacak adaylar başvurularını şahsen ilgili belediye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri:  13 - 17 Mart 2023

Başvuru Adresi: Santral Garaj Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 10 Osmangazi/ BURSA

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim