İŞKUR üzerinden Ağustos 2019 itibari ile personel alımıyapılmakta olup bu alımlar içerisinde en az ilköğretim mezunu olanların başvuracağı bekçi gerçekleştirilecek olup toplamda 47 personel istihdam edilecektir. Özel sektör firmaların tarafından yayınlana yeni ilanlarda yer alan bekçi alımı için kadroya ilişkin alım ilanı, başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Bekçi Başvuru Şartları

Bekçi alımıyapan kurumlar toplamda 47 aday istihdam edecek olup adayların görev yapacakları iller Ankara, Antalya, Bursa, Çankırı, Denizli, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Konya ve Yozgat olarak açıklanmıştır. Adayların sağlaması gereken şartlar arasında en az ilköğretim mezunu olmak, ilanın belirttiği yaş arasında olmak, adli sicil kaydı temiz olmak şeklinde olup aynı zamanda Gece ya da gündüz vardiyalı şekilde çalışabilecek durumda olmak, en az lise mezunu ya da bazı ilanlara göre ilkokul mezunu olmak, İlgili yaş aralığında olmak, bazı ilanlara göre daha önce sektörde deneyim sahibi olmak, ilanın istediği yerde ikamet ediyor olma şartlarını sağlamalarını istemektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden ağustos ayında yapılacak olan ve adayların son zamanlarda en çok tercih ettiği mesleklerden olan bekçilik için İŞKUR’da yayınlanan ilanlarda toplamda 47aday istihdam edilecektir.Farklı illerde yapılan alımlarda başvuru şartlarını sağlayan adaylar, ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim