Bir kariyer sitesi üzerinden duyurulan ilana göre Denizbank en az lise mezunu olma şartı ile güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Aynı zamanda farklı kadrolara da alım yapacağını ilan eden Denizbank’ın ilanına başvurmak isteyen adaylar için detaylar haberin devamında yer alıyor.

Güvenlik görevlisi mesleği Gerçek ve tüzel kişilere ait yaşam hakkı, zilyetlik hakkı, işletme yönetimi hakları ve mülkiyet hakkı ile diğer hav ve hürriyetlerin saldırıya uğramaması amacıyla kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette verilen güvenlik ve koruma hizmetlerini gerçekleştirenlere deniliyor.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Denizbank Güvenlik görevlisi alımı İstanbul'da bulunan Şubeye yapılacak. Bu kapsamda Tam zamanlı çalışacak Güvenlik Departmanında Banka Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İlgili ilanda belirtildiği üzere DenizBank Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde Genel Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. İlana başvurmak isteyen adayların genel şartları, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak şartlarının yanında ek olarak ;

Bazı özel. şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda Deneyimli olmak, Lise mezunu olmak ve diğer niteliklere uygun olmak gereklidir. Tüm başvuru şartlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER:

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Denizbank güvenlik görevlisi alımı başvurusu başladı. Adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştirilecek. Buna göre son başvuru tarihi için herhangi bir süre belirtilmemiştir. 1000 Kişilik başvuru yapılmış olup ilan 16 Haziran 2023 tarihinde güncellenmiştir.

DenizBank tarafından alınacak olan güvenlik personeli kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların Kariyer.net sitesi üzerinden ilgili ilana ulaşıp başvuru yapmaları mümkündür.

BAŞVURU EKRANI: https://www.kariyer.net/is-ilani/denizbank-guvenlik-gorevlisi-genel-mudurluk-3509897