Bankalara yapılan memur alımları devam ediyor. Binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edilen banka memuru alımlarında şuanda birçok banka için ilanlar yayımlanmış durumda. Yayımlanan ilanlar arasında TEB ve Akbank, fazla sayıda kadro için alımlarını gerçekleştirmektedirler. Yayımlanan ilanlarda çok fazla kadro bulunduğundan, aşağıda yalnızca başvuracak adaylarda aranan ortak özelliklere erişim sağlayabilirsiniz...

Başvuru şartları: Yayımlanan ilanlarda adaylarda aranan ortak özellikler; ilgili bölümlerden mezun olmak, T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak, kötü şöhretli tanınmamak, herhangi bir banka görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, daha önce başvuru yapılan banka bünyesinde çalışmamış olmak, müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemek ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek şeklinde özetlenebilmektedir.

Nasıl banka memuru olunur, maaşlar ne kadar?

Banka memuru olabilmek için yayımlanan ilanlara başvuru yapılması ve uygulanacak sınavlarda başarılı olunması gerekmektedir. Her banka kendi sınavını yapmakta, adayları bu şekilde belirlemektedir. Banka personeli ilanlarına başvurup kazanan adaylar, genelde pozisyonları üzerinden maaşlarını alırlar ancak yeni banka personeli olmuş bir kişi için yaklaşık 2500-3000 TL aralığında maaş aldığını söylemek mümkündür. Pozisyona göre bu maaş miktarlarında ve sosyal haklarda farklılıklar yaşanabilir. Yayımlanan tüm banka memuru alımlarından haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

TEB Banka memur alımlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için: Tıklayınız

Akbank memur alımı için: Tıklayınız

Uygulamalarımızı indirmek için: Tıklayınız