Ziraat Bankası Personel alımı ilanı yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan ile Ziraat Bankası 5 farklı ilan yayımlamıştı. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını haberimizin devamındaki bilgileri kullanarak gerçekleştirebilecekler.

Başvurular İçin Son Gün!

Ziraat Bankası personel alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihinde başlamıştı. Başvuruların 17 gün devam edeceğini sizlerle daha önce de paylaşmıştır. Buna göre yayımlanmış olan ilana başvurular en geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirecekler. 

Başvuru İçin 330 TL İsteniyor!

Ziraat Bankası personel alımında adayların Banka sınavlarına katılabilmeleri için 330 TL ücret ödemeleri gerekmektedir. Ön başvuru işlemleri sonrasında ödenecek başvurular sadece başvuru sistemi üzerinden Kartla ödenecektir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Ziraat Bankası personel alımına henüz başvuru yapmamış olan adaylar öncelikle Ziraat Bankası kariyer sistemi olan İstanbul Üniversitesin kayıt yaptırmaları gereklidir. Başvuru ekranı aşağıdaki gibi olacaktır.

Ziraat Bankası 2022 YIlı Personel Alımı Kontenjan Dağılımı ve Şartlar Nedir?

  • 30 Müfettiş Yardımcısı ( Ziraat Bankası AŞ Teftiş Kurulu ),
  • 120 Uzman Yardımcısı ( İstanbul Genel Müdürlük ),
  • 1.500 Servis Görevlisi ( Türkiye Geneli ),
  • 100 Uzman Yardımcısı ( Ziraat Katılım Bankası İstanbul Genel Müdürlük ),
  • 300 Servis Görevlisi ( Ziraat Katılım Türkiye Geneli ),

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Ziraat Bankası personel alımında adayların öncelikle genel nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında, 18 yaşını tamamlamış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak gibi şartlar aranacak. İlanlar hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabileceksiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/ziraat-bankasi-2022-yili-2050-banka-personeli-alimi-ilanlari-h42821.html