Yeni mezun adaylara yönelik bankalar tarafından ilanlar gelmeye devam ediyor. BU noktada birçok banka farklı kadrolarda olmak üzere üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan adayların başvurabileceği ilanlar yayınlamakta olup ilgili ilanlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Banka tarafından yeni mezun işe alma programı bünyesinde core bilgi sistemleri personeli alımı yapılacak olup bu noktada adayların bilgisayar ya da yazılım mühendisliği bölümlerinden yeni mezun olmuş, teknoloji ve yazılım geliştirmeye meraklı, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olma şartları aranmakta olup tecrübe şartı aranmamaktadır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2CBVULY

Akbank

Akbank tarafından yeni mezun BT müfettiş yardımcısı alımı yapılacak olup adayların Örgün öğretim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya bu dönem mezun olma, çok iyi derecede İngilizce bilme şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili ilan için:

https://bit.ly/3h8lSpi

Vakıfbank

Banka tarafından yapılacak olan alımda MT Programı My Talent bünyesinde yeni mezun personel alımı yapılacak olup adayların yeni mezun olması ya da mezuniyetinin üstünden 1 yıl geçmesi, örgün eğitim bölümlerinden mezun olmak, iyi derecede İngilizce bilmek şartlarını sağlamış olması istenmektedir.

İlan için: https://bit.ly/3avZlA9

QNB Finansbank

Bankanın yapacağı Akreditif ve Harici Garantiler Yetkili Yardımcısı kadrosuna alım için tecrübe şartı olmaksızın yeni mezun adaylar başvuru yapabilmekte olup ilgili ilan başvuru için ise 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,Çok iyi derede İngilizce bilgisine sahip olmak,Sürekli öğrenmeye açık ve istekli olmak,Akıl yürütme ve çözümleme yeteneğine sahip olmak,Ekip çalışmasına yatkın olmak şartları aranmaktadır.

İlan için: https://bit.ly/3iNLok9

Anadolu Bank

İlgili Yasal Uyum Yönetmeni / Yönetmen Yardımcısı alımında adayların tecrübe şartı olmaksızın sağlaması gereken başvuru şartları arasında Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Mevzuat takibini ve araştırmayı seven,Dikkatli, detaylara önem veren ve analitik muhakeme sahibi,Sözlü ve yazılı iletişimi, sunum becerileri kuvvetli,MS Office programlarına hakim,Ekip çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şartları yer almaktadır.

İlgili ilana erişmek ve başvuru yapmak için: https://bit.ly/2Q0NII1

Editör: TE Bilisim