Ülkemizde faaliyetlerine devam eden onlarca banka bulunuyor. Bu bankalar her dair yeni iş ilanları ile bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak için adım atıyor ve ilanlar yayımlanıyor. Sizde bankalarda personel olarak çalışmak ister misiniz.

İşin Olsa ekibi tarafından özel olarak hazırlanmış bu haberimizde şu anda başvurular başlamış veya hala devam eden bankaların hepsini bir araya topladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Bu haberimizde 15 farklı bankanın ilanına ulaşacak ve bu ilanlar hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız. Tek yapmanız gereken şey banka ilanlarında belirtilen nitelikleri taşımak ve süresi içerisinde başvuru yapmaktadır.

HANGİ BANKALAR İŞ İLANI YAYIMLADI!

Bankaların ilanlarını tek sayfada topladık ve aşağıda sizlerle paylaşıyor olacağız. Bu bağlamda, Akbank, Anadolubank, Türk Ekenomi Bankası ( TEB ), Yapı Kredi Bankası, Alternatifbank, Burganbank, Citibank, Denizbank, HSBC, QNB Finanasbank, Garanti Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finanas Katılım Bankası ve Vakıfbank olmak üzere toplamda 15 farklı banka ilan yayımladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanmış olan banka ilanlarına göre Engelli ve normal adaylar başvuru yapabilecekler. Adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre eğitimin o yönde tamamlamış olmak, Pozisyon gereği eğer isteniyorsa İngilizce bilmek tercih sebebidir.Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Güler yüzlü olmak adaylardan aranan şartlar arasında yer alıyor.

BAŞVURULAR:

İlgili bankalar için başvuru süreci başladı ve adaylar başvurularını İnternet'ten yapacaklar. Söz konusu 15 bankanın personel alımı ilanlarına ulaşmak için aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıları inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki mavi renkli bağlantılar bankaların başvuru sayfalarına ulaşmaktadır. İlgili bağlantıları kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak bankalara ulaşabilirsiniz.

AKBANK:

Akbank resmi internet sitesinde yayımladığı ilana göre 30 açık iş pozisyonu ile tam zamanlı ve yarı zamanlı personel alımı yapacağını ilan etti. Alımlar şubelere, İç Kontrole, teftiş Kuruluna ve çağrı Merkezine yapılacak.

Alım yapılacak pozisyonlar ise, Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi, Uygulama Mimarı, Deneyimli Network Yönetimi Uzmanı, Veri Tabanı Mimarı, Analitik Yönetici Yardımcısı, Deneyimli Yazılım Uzmanı, Deneyimli Sistem Yönetimi Uzmanı, Finansal Suçlar İnceleme Ve Uyum Uzman, Deneyimli Veri Kalitesi Uzmanı, Deneyimli Müfettiş, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi pozisyonlarında alım yapılacak.

Akbank personel alımı başvuruları için : https://www.akbank.com/tr-tr/insan-kaynaklari/Sayfalar/Insan-Kaynaklari.aspx

ANADOLUBANK

Anadolubank 7 farklı iş ilanı ile çok sayıda personel alımı yapacağını ilan etti. Alım yapılacak pozisyonlar içerisinde, Birim Yöneticisi, Güvenlik görevlisi, Bilgi teknolojileri uzman yardımcısı gibi pozisyonlar bulunuyor.

AnadoluBank Personel Alımları:https://www.kariyer.net/firma-profil/anadolubank-3037-22380

TÜRK EKONOMİ BANKASI ( TEB )

Türk Ekonomi bankası ( TEB ) yüzlerce personel alımı yapacak. Toplamda 46 açık iş ilanı ile personel alımı yapacak ve ilanlara başvuru süreci başladı. Belli başlı alım yapılacak pozisyonlar ise, Satış Temsilcisi, Engelli Genel Başvuru, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bilişim Personeli, Arşiv görevlisi gibi pozisyonlarda alım yapılıyor.

TEB Personel Alımları : https://www.tebkariyer.com/tr

YAPI KREDİ BANKASI:

Yapı kredi bankasının 40 açık iş pozisyonu ile personel ihtiyacını gidermek için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre türkiye geneli farklı pozisyonlarda banka personeli alımları yapılacak.

Yapı Kredi Bankası Personel Alımları: https://kariyerim.yapikredi.com.tr/

ALTENATİF BANK:

Alternatif Bank Gişre görevlisi alımı yapacağını ilan etti.

Alternatif Bank Gişre Yetkilisi Alımı : https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatif-bank-gise-yetkilisi-2332099

BURGAN BANK:

Burgan Bank toplamda 14 açık iş pozisyonu ile çok sayıda personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyonlar arasında, Bilişim personeli, Asistan, Avukat, genel Başvuru gibi alanlarda personel alımı yapılacak.

Burgan Bank Personel Alımları: https://www.kariyer.net/firma-profil/burgan-bank-a-s-17959-8735

CİTİBANK:

Citibank 2 iş pozisyonu ile personel alacağını yayımladı. HR İnternt ve İntern pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

Citibank Personel Alımları: https://www.kariyer.net/firma-profil/citibank-1333-3645

DENİZBANK:

Denizbank 19 farklı iş pozisyonu ile, Garson, Yönetici, bireysel danışman, Satış temsilcisi, tercüman, bilişim personeli gibi alanlarda banka personeli alacak.

DenizBank Personel Alımları: http://kariyer.denizbank.com/

HSBC:

HSBC bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 7 farklı iş ilanı ile müşteri temsilcisi, yönetici, genel başvuru gibi alanlarda personel alımı yapacak.

HSBC personel alımları: https://www.kariyer.net/firma-profil/hsbc-bank-a-s-3937-28820

QNB FİNANSBANK:

QNB Finansbank büyesindeki eksikliği karşılamak için 17 farklı iş ilanı ile personel alacağını belirtti. Alımlar türkiye geneli farklı alanlarda olacak.

QNB Finanasbansk Personel Alımları: https://www.yenibiris.com/qnb-finansbank-is-ilanlari?firma=7227&frm=8703

GARANTİ BANKASI:

Garanti BBVA bünyesine 14 farklı iş ilanları ile çok sayıda banka personeli alıyor.

İlgili ilanlara ulaşmak için : https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bbva-5100-29983

ALBARARAK TÜRK KATILIM BANKASI:

Albaraka 14 farklı iş ilanı ile, Engell, başvuru, genel başvuru, Yazılım uzmanı, iş analisti, çağrı merkezi yetkilisi, iş geliştirme uzmanı gibi alanlarda banka personeli alacak.

Albaraka Tük Katılım Bankası Personel Alımları : https://www.albaraka.com.tr/acik-pozisyonlar.aspx

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI:

Kuveyt Türk katılım bankasının toplamda 24 açık iş pozisyonu bulunuyor. Bunlar araştırma uzmanı, stajyer, uzman yardımcısı, bilgi güvenliği uzmanı, avukat gibi alanlarda personel alımı yapacak.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Personel Alımları: https://www.kuveytturk.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/kuveyt-turkte-kariyer

TÜRKİYE FİNANAS KATILIM BANKASI:

Türkiye Finans katılım bankası toplamda 32 farklı iş ilanı ile banka personeli alıyor. Alım yapılacak pozisyonlar ise, Yazılım uzmanı, vergi ve mevzuat yetkilisi, bilişim personeli, analist, yeni mezun iş ilanları ile personel alımları yapılacak.

Türkiye Finanas Katılım Bankası Personel Alımları: https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/insan-kaynaklari/IseAlimKariyerveStaj/Sayfalar/ise-alim.aspx

VAKIFBANK:

Vakıfbank personel alımı için açık iş pozisyonu bulunmuyor. Ancak Vakıfbank genel başvuru yöntemi ile adayların CV lerini topluyor ve ilerleyen günlerde ihtiyaç doğrultusunda adaylarda iletişim kuruyor.

Vakıfbank Personel Alımları: https://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127