Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde yayımlanmış olan Askeri personel Alımı ilanlarına göre farklı alanlarda atamalar hakkında sonuçlar duyuruldu. İşin Olsa ekibi olarak yayımlanan duyuruları sizlerle paylaşıyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı 3 Duyuru Yayımladı!

MSB'den Şubat ayı içerisinde yayımlanmış olan duyurulara göre Sözleşmeli personel, Memur, Sözleşmeli Er ve Subay alımları hakkında duyurular geldi.

555 Sözlşemeli Personel Alımı Duyurusu!

MSB ve MSÜ yayımladığı duyuruya göre geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Sözleşmeli 555 personel alımı hakkında sonuçlar açıklandı. Taban puan olarak 57 puan ile atama yapılmış olup Berber pozisyonunda yerleştirme yapılmıştır. Ayrıca söz konusu 555 sözleşmeli personel alımı ile en az Lise mezunu personel ataması yapıldı.

Sonuçlar ve İlan Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/msb-ve-msu-555-personel-alimi-sonuclariaciklandi-57-puan-ile-h43534.html

MSÜ Subay Alımı Duyurusu:

Milli Savunma Bakanlığı Personel temin adresi üzerinde Subay alımına ilişkin duyuru yayımlandı. Az Önce gelen duyuruya göre Türk Silahlı Kuvvetleri ve baplı komutanlıklarından Milli Savunma Üniversitesinde görevlendirmek üzere 2022 yılı Dış kaynaktan Muvazzaf subay adayı temini sonucu açıklandı.

Sonuçlar ve İlan Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/subay-alimi/msu-2022-yili-dis-kaynaktan-subay-alimi-hakkinda-duyuru-geldi-h43829.html

Kara Kuvvetleri 2023/1 Sözleşmeli Er Alımı Hakkında Duyuru:

Geçtiğimiz günlerde başvurusu alınan sözleşmeli er alımı hakkında sonuçlar açıklandı. Adaylar belirtilen tarih ve saat içerisinde istenilen adreste olmaları gereklidir.

Sonuçlar ve İlan Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/askeri-personel-alimi/kara-kuvvetleri-2023-yili-sozlesmeli-er-alimi-sonuclari-aciklandi-h43830.html

Editör: TE Bilisim