Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde 03 Mart 2020 tarihinde gelmiş olan duyuruya göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı er temini duyurusu yapıldı. Geçtiğimiz günlerde 2019 yılı için alınan sözleşmeli er temini başvruları için seçim aşamaları tamamlanmış olup kesin kayıt tarihleri duyurulmuştur.

Milli Savunma Bakanlığı Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları 2019 Yılı Sözleşmeli Er Temini İkinci Seçim Aşamaları 16 Aralık 2019 - 03 Ocak 2020 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Kesin kayıt için durumunu öğrenecek adaylar MSB PERTEM üzerinden online olarak öğrenebilecekler. Söz konusu sonuçlara göre adaylar, E-19-KKK-DZ-M-1 Dönemi seçim aşamaları neticesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığına sözleşmeli er adayı olarak yerleştirildiniz. şeklinde sonuç alacaklardır.

KAYIT VE SÖZLEŞME TARİHLERİ:

Kayıt ve ön sözleşme işlemleri 16-20 Mart 2020 tarihleri arasında 08:30-16:30 saatleri arasında ilan metninde belirtilen Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Kayıt işleminizi belirtilen tarihler arasında yapmamanız durumunda kayıt hakkınız iptal edilecektir.

Ayrıca E-19-KKK-DZ-M-1 Dönemi seçim aşamaları neticesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına yerleştirilen Sözleşmeli Er Adaylarına ait sınıflandırma işlemleri devam etmektedir.

Sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

Kayıt ve ön sözleşme işlemleri için tıklayınız.