Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı yapılacağını aktarmıştık. Yapılan duyuruda başvurular geçtiğimiz günlerde 3 branş için yeniden uzatıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığına yapılacak olan uzman erbaş branşlarında bazı değişiklikler yapıldı. Yapılan duyuruda 3 farklı branş için başvuru süresi yeniden uzatıldı. Yapılan açıklamalarda üç branşın başvuru süres, 4 Şubat tarihine saat 12:00'a kadar uzatıldı. Hangi kadrolar için başvurular uzatıldı?

Elektrikçi ve Kurbağa Adam ile Serdümen branşları başvuru süresi yenilendi. Bu kadrolardaki alımlar için başvurular 4 Şubat 2019 tarihinde saat 12:00'a kadar yapılabilecek. Adaylar için başvuru şartlarını ve detayları yeniden aktarmak istiyoruz.

BAŞVURU YAŞ VE EĞİTİM ŞARTI;

Yaş şartı: Adayların yaş şartında 27 yaşını geçmemiş olmaları gerekmektedir.
Eğitim şartı: Eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekmektedir. Başvuru kılavuzunda belirtilen branşların eğitim bölümlerinden mezun olmaları istenilmektedir. Kurbağa adam kadrosunda Askerlik hizmetini Kurbağa adam/Dalgıç sınıf, branş, ihtisasta yapmış yada yapıyor olmaları istenilmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA