Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde 165 memur alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı memur alımı başvuruları nasıl yapılır şartları nelerdir? 2019 yılında Milli Savunma Bakanlığı'na alım yapılacak pozisyonlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına memur olarak istihdam etmek üzere 165 kişi alınacak.

MSB MEMUR ALIMI BAŞVURULARI

Milli Savunma Bakanlığı Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına memur olarak çalışmak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu ile Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına ilk defa memur olarak atanacak için yapılacak sınavlar hakkında yönetmelik esasları uygun alımlar gerçekleştirilecektir.

MSB MEMUR ALIMI ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak kamu haklarından mahrum bulunmamak. Askerlikle ilgisi bulunmamak askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş olmak. Bedelli Askerliğe müracaat eden kişiler de başvuru yapabilirler güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılmış olmak. Sözleşmeli subay sözleşmeli astsubay uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak gerekiyor.