Jandarma Genel Komutanlığı lojistik branşlarda alım yapacağını 08 Kasım 2018 tarihinde duyurmuştu. Yayımlanan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığı 12 Lojistik Branşta toplamda 1457 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak.Buna göre başvurularda ilanın duyurulması ile birlikte başlamış olup artık başvurularda son güne gelindi. Buna göre sizlere ilan hakkında detayları, başvuru sonuçları hakkında detayları birkez daha sizlerle paylaşıyor olacağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımına başvuru yapacak adaylarn, Yaş şartı, mezuniyet şartı gibi nitelikler aranmaktadır. Buna göre adaylardan, En az ortaokul / ilköğretim mezunu olmak, T.C. vatandaşı olmak, 20 yaşını doldurmuş ve 27 yaşından büyük olmamak, Askerlik şartı aranmayacak ancak hala silah altında olanların başvuru yapabilmeleri için birlik komutanlıkları taafından düzenlenene nitelik belgesinden 80 puan ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Askerlik hizmetini yapmakta iken Askerliğe Elverişli Değildir raporu alarak terhis edilmemiş olmak, Askerlik hizmetini yapmış olanlar için terhisinin üzerinden 5 yıl geçmemiş olmak ve 27 yaşını doldurmamış olmaları, Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve 01 Ocak 2018 tarihi itibari ile yirmi dokuz (29) yaşını bitirmemiş olmak,En az 164 cm ve en fazla 210 cm boyunda olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULARDA SON GÜN! 

Adaylar başvurularına 08 kasım 2018 tarihinde başlamış olup en geç 29 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olup adaylar başvurularını sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden „„Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları‟‟ kısmından yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Başvuru sonuçları açılandığında ilk sizin haberiniz olmasını istermisiniz. öyleyse İşin olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek başvuru sonuçları açıklandığında anında telefonunuza bildirim alabilirsiniz. 

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.