Jandarma Genel Komutanlığına 1457 uzman erbaş alımı yapılacak. Lojistik branşındaki uzman erbaş başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?  8 Kasım tarihinde başlayan ve yoğun ilgi gören başvurular tamamlandı. Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini sistemi üzerinden yapılan alımlar kapsamında 12 farklı branştaki başvurular 29 Kasım tarihinde tamamlandı.

UZMAN ERBAŞ BAŞVURU SONUÇLARI;

Jandarma Genel Komutanlığına yapılan başvurularda en az ilköğretim mezunu 20 yaşını doldurmuş ve 27 yaşını geçmemiş adaylar başvuru yapabildiler. Toplamda  1457 uzman erbaş alımında 12 faklı branş yer aldı ve kadro dağılımı ise şu şekilde açıklandı. 103 Elektrikçi, 569 Aşçı, 114 Sıhhi Tesisatçı, 58 Terzi, 80 Oto Tamircisi, 58 Erkek Berber, 112 Kaloriferci, 122 Kasap ve 55 Beyaz Eşya Tamircisi istihdam edilecek. JGK tarafından asayiş branşındaki askeri personel alımlarının yapılması için geri sayım başladı. Başvuru kılavuzu açıklandığında adaylara duyurucağız.

Başvuru sonucu ve diğer askerli personel alım ilanlarından haberdar olmak için ve her daim bilgi almak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek anında bildirim alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için tıklayınız.
İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin tıklayınız.