Jandarma Genel Komutanlığı az önce yaptığı duyuruda sınav sonuçlarının açıklandığını belirtti. 2019 yılında yayımlanmış olan ilan için başvurular en geç 05 Ocak 2020 tarihine kadar alınmıştı. Tüm aşamaları başarılı bir şekilde geçen adaylar için Adayları sırada bekleyen durumlar hangileridir. İşte detaylar.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILDI!

Jandarma Genel Komutanlığı 18 Aralık 2019 tarihinde iki farklı ilan yayımladı ve bu kapsamında sözleşmeli personel ve memur alımı yapacağını belirtmişti.

Sözleşmeli personel kapsamında 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 1 Veteriner Hekim, 3 Diyetisyen, 2 Mühendis (İnşaat), 1 Mühendis (Elektrik), 1 Mühendis (Geomatik), 1 Kütüphaneci, 2 Biyolog, 1 Mütercim - Tercüman (Arapça), 1 Mütercim - Tercüman (Rusça), 2 Büro Personeli (Metin Yazarı), 2 Büro Personeli (Video Montaj Uzmanı), 2 Destek Personeli (Garson), 1 Büro Personeli (Muhasebe Memuru), 10 Tekniker (Elektronik Sistemler Elemanı), 10 Büro Personeli (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni),1 Destek Personeli (Çamaşırcı), 1 Fizyoterapist, 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli, , 1 Dizgi Operatörü (Elektronik Dizgi Operatörü, 45 Destek Personeli (Hizmetli) ve 2 Destek Personeli (Bulaşıkcı) alınacak.

Devlet Memuru kapsamında ise Jandarma Genel Komutanlığı 19 kişilik boş kadro ile, 3 Psikolog, 2 Veteriner, 2 Avukat, 2 Mühendis, 1 Mimar, 1 İstatistikçi ve 8 Uzman olmak üzere açıktan sivil memur alacak.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Jandarma Genel Komutanlığından gelmiş olan duyuruya göre 2019 yılı sözleşmeli personel ve Devlet memuru alımı yapılacak. Aralık ayında başlamış olan başvurular 05 Ocak 2020 tarihinde sona erdi ve Jandarma Genel Komutanlığı bu yönde 20 Şubat 2020 tarihinde 2019 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV TARİHİ DUYURUSU ve 2019 YILI AÇIKTAN DEVLET MEMURU TEMİNİ SINAV TARİHİ DUYURUSU yayımladı.Sınavlara giren adaylar için sonuçlar 23 Mart 2020 tarihinde açıklandı. İşte sonuçlar.

2019 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMİNİ SINAV SONUÇLARI

2019 YILI AÇIKTAN DEVLET MEMURU TEMİNİ SINAV SONUÇLARI

BUNDAN SONRA NE OLACAK!

Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı ilanlardaki duyurulara göre ilanlarda faaliyet takvimini'de duyurmuştu. Bu kapsamda 5 aşamadan oluşan faaliyet takvimine göre adayların son iki işemleri kaldı. Bunlar ise, SAĞLIK RAPORLARININ ALINMASI ve KAYIT-KABUL işlemleridir. Önümüzdeki günlerde bu yönden Jandarma Genel Komutanlığından duyuru beklenmektedir.

Jandarmanın Devlet memuru alımı ve Sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapan Kadın ve Erkek adaylar burada. Tıkla sende katıl.

Editör: TE Bilisim