Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuya işçi alımı ve personel alımı ilanları yayımlanıyor. İŞKUR TYP kapsamında yayımlanmış olan ilan ile İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler Fatih İl Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 364 kişilik boş kadro ile TYP Personel Alımı yapacak. Alımlar herhangi bir eğitim niteliği aranmaksızın Kura yöntemi ile gerçekleştirilecek. Öte yandan bildiğiniz gibi TYP personel alımları geçi i süreli olarak yapılmaktadır.

364 Personel Alımı Yapılacak!

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilan ike Toplamda 135 gün çalışacak personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar İstanbul Fatih ASHB birimine gerçekleştirilecek. Kontenjan ve çalışma bilgisi ise şöyledir;

İl / İlçe: İstanbul / Fatih

Başlangıç Tarihi: 01.11.2022

Toplam Gün Sayısı: 135

Bitiş Tarihi: 15.03.2023

Günlük Çalışma Saati: 9 Saat

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

İstanbul Fatih ASHB birimine başvuruda bulunmak isteyen adaylardan " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR Kaydı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir SGK ya bağlı olmamak, Emekli veya Malul aylığı almıyor olmak, Açıköğretim hariç öğrenci olmamak" şartları aranacaktırç

Kura Yapılacak!

Söz konusu alım için başvuruda bulunan adaylara Kura seçimi yapılacak. Kura işlemleri 26.10.2022 10:00 - 26.10.2022 16:00 arasında olacak. Seçimler ise " ALEMDAR MAH. PROF. KAZIM İSMAİL GÜRKAN CAD. NO:10 CAĞALOĞLU-FATİH/İSTANBUL " adresinde gerçekleştirilecektir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR İstanbul ASHB birimine işçi alımı başvuruları başlamış olup en geç 25 Ekim 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx " adresi üzerinden " 308644 " TYP numarası ile gerçekleştirilecektir.