Son Dakika TYP Personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Düzce Belediyesi tarafından TYP personel Alımı ilanı paylaşıldı. Bu kapsamda Aralık ayı personel alımı ianları yayımlandı. İlk etapta Düzce Personel alımı yapılacak. İlerleyen Tarihlerde ise yeni TYP Personel alımı ilanları bekleniyor.

Düzce TYP Personel Alımı:

Bildiğiniz gibi Düzce de meydana gelen depremler sebebi ile düzce belediyesi düğmeye bastı. Bu kapsamda Halka hizmet bakımından 200 Saha Görevlisi alımı yapılacağını bildirdi. İlan detayları şöyledir:

Alım Yapacak Birim: Düzce İl Özel İdaresi

Katılımcı Sayısı: 200 Kişi

Uygulama Alanı: Afet ( Deprem )

Çalışma Gün Saysı: 180 gün

Düzce Valiliği Açıklaması:

Vali Cevdet Atay'ın yaptığı açıklama;

İlimiz merkezi ve ilçelerinde kamusal altyapının iyileştirilmesi, çadır alanları ve konteyner alanlarının oluşturulması ve temizliği, hasarlı binaların onarım çalışmaları ve gerekli görülen alanlarda destek hizmeti sağlaması amacıyla 200 kişiye yönelik 6 ay süreli TYP başvuruları 3 Aralık 2022 tarihinde başlayacak olup projeye son müracaat tarihi 7 Aralık 2022 olarak belirlenmiştir. İşe başlama tarihi 15 Aralık 2022 olacaktır. Projede çalışmak isteyen kişiler müracaatlarını ALO 170 iletişim hattı üzerinden telefon marifetiyle veya İŞKUR İnternet sayfası üzerinden (https://esube.iskur.gov.tr/) online olarak yapılabilecektir. Ayrıca kurumdan da başvuru yapılabilecektir. Program süresince, katılımcılar 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılacak olup, çalışanlara asgari ücret üzerinden aylık olarak ödeme yapılacaktır.denildi.

TYP Personel Alımı Başvuru Şartları Nedir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kuruma kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Deprem bölgesinde görev almak isteyen adaylar başvurularına 3 Aralık 2022 tarihi ile başlayabilecekler. TYP İşçi personel alımı başvuruları için en geç 7 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda TYP başvuru sayfasından yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 3 - 7 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

TYP İş İlanı Numarası: 308876