TÜSEB 27 Eylül 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı niteliklerde sözleşmeli olarak personel alacak. Devlet personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, TÜSEB bünyesine farklı niteliklerde toplamda 3 kişilik kadro ile personel alıyor.

Buna göre, TÜSEB bünyesine, Endüstri Mühendisliği alanında 1, Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında 1 ve Hesaplamalı Biyoloji, biyoenformatik, istatistik veya ilgili alanlarında 1 olmak üzere toplamda 3 kişilik kadro ile uzman alıyor. 

Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, gerekli yabancı dil sınavınlarından puan almış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylar yukarıdaki nitelikleri taşıdıkları durumunda başvurularını, en geç 12 Ekim 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar şahsen yapılması gerekmektedir. Bunun dışında yapılan posta yolu ile veya elektronik ortamda yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Adaylar ilanın tam metnini incelemeleri durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.