Devlet Personel Başkanlığı tarafından 21 Kasım 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Türkuyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda temsilş/ Gün başına pozisyonunda 1 Orkestra Sanatçısı ( Keman ) ve 1 Bale Sanatçısı ( Kordöbale ) alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Devlet Opera ve Balesi genel müdürlüğü adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6 ve 7. maddelerindeki genel şartları taşımak, Kordöbale pozisyonu için, Yükseköğretim kurumu bünyesinde Müzik ve Sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarın bale bölümünden en az lise mezunu olmuş veya lisans düzeyinde eğitimine deva ediyor olmaları gereklidir. Keman sanatçısı pozisyonunda ise, Lisans mezunu olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 21 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar, 2 adet fotoğraf, Diploma örneği, Adli Sicil kaydı, Başvuru Dilekçesi, Askerlik durum belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Özgeçmiş ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Başvuru yapan adaylar için ise, 03 Aralık 2018 ve 04 Aralık 2018 tarihlerinde Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN adresinde sınav yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak içni aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Orkestra Sanatçısı (Keman) İlanının Tam Metni

Bale Sanatçısı (Kordöbale) İlanının Tam Metni