Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacağını paylaştı. Yayımlanmış olan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde görevlendirmek üzere 657 Sayılı devlet memurlarının 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesine başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki tabloda belirtilen Özel eğitim bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Bu bağlanda Lise ve Ön Lisans mezunları başvuru yapabilecekler.

Bunun dışında adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 13 Haziran 2019 tarihi itibari ile başladılar ve abşvurularını en geç 27 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu bağlamda Başvurular istenen belgeler ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.